Iskustva sa Vodoinstalaterom Dušanom Stanković

Milena
septembar 8, 2008 @ 20:4

Poštovani,hoću svim korisnicima ovog sajta da skrenem pažnju na majstora vodoinstalatera DUŠANA STANKOVIĆA. NEKOREKTNIJEG I NEPOŠTENIJEG čoveka nisam srela u svom životu.

Gore imenovani je na poziv došao da mi zameni tuš bateriju. Moram priznati da je bio tačan kada je dolazio, kasnio je samo 15 min. Došao je sa mlađim sinom. Prethodno smo se dogovorili da će zamjena baterije (njegova tuš baterija) koštati 4500 din. Znala sam da je to skupo, ali pošto je bio vikend nisam imala izbora, jer bih bez tuša morala da ostanem 3 dana. Gospodin je krenuo da menja bateriju i utvrdio da je uzrok kvara previše vruća voda iz bojlera. Otvorio poklopac bojlera, utvrdio da termostat radi, smanjio termostat jer je kao bio pojačan na najjače iako je nama 3 meseca prije toga električar dolazio da provjeri biojler i regulisao termostat na dvojku od tri podeoka). I onda je samovoljno krenuo da menja ventile (bez ikakvog mog odobrenja), a da ne spominjem da me nije obavestio koliko će to da košta. Pretpostavljam da su ventili bili ispravni jer nigdje nisu puštali.

I na kraju mi je ispostavio račun 4400 din za 2 ventila, koji u prodavnici koštaju max 400 din i 4500 din za tuš bateriju, koja u prodavnici košta 2300 din.

Ja sam se naravno pobunila sa kojim pravom mi je mijenjao ventile bez moje dozvole, ali gospodin je tvrdio da on ne može da mi da garanciju od 5 godina na tuš bateriju, ako su ventili u lošem stanju u kakvom su kao bili moji.

Ne želeći više da se prepirem sa dotičnim “majstorom” uzela sam račun (”koji je garancija na 5 godina”) i platila mu.

Da bi mi sutradan procurila topla voda na spoju baterije sa zidom. Zamolila sam supruga da ga pozove da ne bih ja ponovo ulazila u knflikt sa njim i on je obaćao kako će još sutra doći da otkloni kvar.
Ja sam čekala u dogovoreno vreme, ali dotični se naravno nije pojavio. Nakon pola sata sam pozvala da vidim da li stiže, ali on nije bio kod kuće. A nakon sat vremena je usledio poziv od gospodina Dušana, koji me obaveštava kako ne može da dođe jer je kvar do bojlera i da treba da zovem električara, a on je to sve utvrdio preko telefona i da ne pričam o tome kakve sam još uvrede pretrpila preko telefona od istoimenog kada sam ga uljudno zamolila da dođe i prvo pogleda o čemu se radi, pa da onda kaže da je problem do bojlera. Inače na vizitkarti koju mi je ostavio, a možete se uvjeriti i na oglasu koji gospodin Stanković ima na vašem sajtu, stoji POPRAVLJAM SVE VRSTE BOJLERA.

O 5 godina garancije naravno više i ne razmišljam. Nije mi žao ni zbog novca koji sam uzaludno dala, samo hoću da još neko ne prođe kao ja.

Dobro zapamtite DUŠAN STANKOVIĆ – VODOINSTALATER ocjena NAJGORI.

Milena

Komentari

komentara