Keramičarske Usluge – Majstor Beograd com

Keramičarske Usluge

 

Kontakt tel : 062-444-511

 

Ukoliko su vam potrebni bilo kakvi keramičarski radovi obratite sa nama. Tu pre svega mislimo na oblaganje kupatila, kuhinja, hodnika, stepeništa i dr. Može se oblagati keramičkim pločicama, granitom, mermerom i sl. Fugovanje takođe spada u keramičarske poslove i predstavlja određene razmake između pločica. Pored toga postoje razni načini na koji se ukrašavaju pločice poput bordura i mozaika. Lepljenje pločica da li su podne ili zidne vrši se lepkom, malterom ili cementnim mlekom.

U današnje vreme posao koji obavlja keramičar smatra se deficitnim zanimanjem, i da bi majstor bio uspešan neophodna mu je što duža praksa i konstantno učenje. Takođe mora da ima kvalitetan i raznovrstan alat a potrebno je i da voli posao koji radi. Sve što smo upravo naveli krasi svakog našeg keramičara što će oni u konkretnom slučaju i dokazati.

Mi Vam možemo pomoći u sledećim poslovima:

 

•    Postavljanju Keramičkih pločica ( granitne, mermerne ili dr. )

•    Ugradnji prirodnog kamena

U cilju što boljeg obavljanja usluga koje su Vam potrebne reći ćemo slobodno da pored toga što smo odgovorni i pouzdani vodimo računa i o rokovima, kao i o kvalitetu postavljanja zidnih i podnih obloga. U prilog tome govori i stečeni ugled kod naših starih klijenata.

 

Posetite link za vise informacija : http://www.majstorbeograd.com/Keramicar.html

Komentari

komentara