Iskustva Gabriele – majstor Djordje na delu

Dragi sapatnici,

Ukoliko imate problem sa vodovodom, preklinjem Vas radi svog mira da ni u ludilu ne zovete selotejp majstora Djordja 064-4100003, 063-248444, 011-3808215.
Njegov logo je sledeci:
” Zapisite nas broj u telefonski imenik kada zatrebamo, bicemo tu
Brzo i kvalitetno!”
Od reci do reci.
Imala sam problem u kuhinji, sifon je negde poceo da pusta i u kupatilu da se poveze sifon sa zidom. Kada sam pozvala, bili su jako ljubazni i ja im veoma lepo objasnila kakav imam problem. Cena, rekli su 2000 din ukupno, cak sto vise za kuhinju i da mi ne naplate jer je to smesan kvar. Njihove reci. Mogu da dodju u 6, odlicno odgovara mi i gospoda dodjose.
Ali sad kvar nije mali, nego ogroman, mora da se menja sifon, u kupatilu da se kopa zid i naravno cena nije 2.000din ukupno nego 10.000. Na to suprug i ja ( da Vam ne pricam koliko su bili razocvarani kada su shvatili da glupo zensko ima i musko pored sebe), odlucimo da nema potrebe da rade kupatilo, nego neka samo zamene sifon. Njih dvojica odlaze da kupe deo i po povratku nude nam da spuste cenu i da za 8.000din urade posao ali bez kopanja. U kuci su mi bili gosti koji su dosli da zovu na svadbu pa ne mogu da otpratim svoje majstore sta rade, jer moram njima da se posvetim. Verovali ili ne sifon u kupatilu su povezali sa odvodnom cevi SELOTEJPOM, a u kupatilu su samo gurnuli crevo u cev i rekli kako je zapuseno i da damo jos 2.000 din da otpuse.
Mi se ljubazno zahvalimo na toj ponudi. Veoma je vazno da napomenem da je vertikala ciscena nekih 10 dana pre ovog dogadjaja, tako da o zapusenju nema ni govora.
Ne znam kada su uspesli da gurnu nesto u cevi, ali odjednom je sve zapuseno. Kada sam posle dan-dva pustila masinu, primetila sam da curi ispred sudopere, pozovem majstore kad oni na odmoru i telefonska sekretarica nudi za hitne popravke broj njihovog kolege. Pozovemo “majstora” Djordja na mob, kaze stizu izmedju 10 i 12h. Naravno da nisu dosli.Kada smo ih ponovo zvali, imali su “veliki kvar” pa su zaglavili,
naravno da ni u jedno vreme koje su nam dali nisu dosli a mi smo kao mladi majmuni sedeli kuci i cekali.Da li nesto znaci ako Vam kazem da su mi obe masine prikljucene na taj sifon. Kada je video da ne moze da nas se resi odlucio je da “otputuje ” u inostranstvo” i dao nam je telefon svog kolege koji ce to da zavrsi umesto njega. Kolega nas je vortao ceo dan, kako ne moze da stupi u kontakt sa svojim majstorima, dok mom suprugu nije pukao film i zaurlao da ga vise ne prave majmunom, na sta je doticni kolega rekao da i nije imao nameru da posalje majstora. Na to u igru stupa ponovo selotejp majstor Djordje koji “organizuje” nekog nazovi majstora. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Dolazi mlad bilder, valjda su mislili da nas zaplase koji se izmedju ostalog prekrstio kada je video sta je selotejp majstor uradio pa i on okrenuo jos nekoliko krugova selotejpa. U medjuvremenu, suprugu stize poruka od m. Djordja da castimo momka nesto, da pokrije troskove. Pa ko ce da pokrije moje troskove od 4 dana?????Gde su moje dnevnice?
Takav bezobrazluk nisam videla do sada.
Pri tom ne treba da vam kazem koliko je bilder bio osoran. Ne, ne tece odgovaram mu ja posle nekoliko krugova selotejpa, ali neoprezno ne probam da pustim nijednu masinu. Nazalost to uradim sutradan t.j. jutros i IZNENADJENJE, poplavim i hodnik a ne samo kuhinju. Selotejp je pukao!!!!!!!!! Besna, posaljem poruku majstoru i kazem mu da je ovo prevrsilo svaku meru, kad on meni kaze kako mu je kolega rekao da je odvod zapusen. E tu mi je prekipelo.
Dragi moji majstori, uradite posao kako treba jer vec naplacujete bezobrazno. Zene jesu zene, ali ne i ovce za sisanje. Skuplji selotejp u zivotu nisam platila ali necu zaliti novca, naravno da iz osvete,
ostavim komentar na svakom sajtu gde ljudi traze vodoinstalatere( inace mu na reklami pise da je i elektricar, roletnar, bravar. Vec sam dogovorila da se odstampaju listici sa mojim iskustvom sa ovim nazovi majstorom, pa ce deca to podeliti po sanducicima.

A samo sam trazila da dobijem placenu uslugu!
Da li je to zaista mnogo?

Komentari

komentara