Samostalna zanatska radnja LEKA

Prica Veljko
Ulica oslobođenja IX deo 2a
Beograd
Srbija
Brojevi mobilnog telefona:
063/70-77-125
064/68-55-002
http://www.leka.co.rs

Radno vreme 00-24

Samostalna zanatska radnja LEKA je osnovana 15.02.2005. godine u Beogradu.

Delatnost firme je projektovanje izvođenje i održavanje svih vrsta elektro, i instalacija vodovoda i kanalizacije u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.

Renome izgrađen u proteklih četiri godine se zasniva na bogatoj referenc listi izvedenih radova, dokazanom kvalitetu kao i poštovanju rokova i svih ugovornih obaveza. Dosadašnji rezultati su, pored visokoprofesionalnog odnosa prema poslu, postignuti i politikom firme da, konstantno i bezrezervno, radi na unapređenju majstorskog kadra, opreme i alata.

Posebna pažnja se posvećuje stalnom praćenju i primeni najnovijih materijala, opreme i tehnologija, počevši od faze projektovanja, i pripreme pa do izvođenja radova. Ovakav pristup rezultirao je i nizom uspešno završenih radova na rekonstrukciji starih i izradi novih instalacija u stambenim, poslovnim i industrijskim objekatima i to sa sopstvenim stručnim kadrom i najvećim delom korišćenjem vlastite operative i sredstava za rad.

SZR LEKA predstavlja pouzdanog partnera spremnog za izazove sve probirljivijeg tržišta.

Ukoliko vas interesuje neka okvirna cena radova za postavljanje elektroinstalacija i instalacija vodovoda i kanalizacije, najbolje je da nas kontaktirate i naš majstor električar ili vodoinstalater će doći kod Vas, izviditi situaciju i videti šta je sve potrebno napraviti i koliki je opseg posla. Tek na osnovu viđenog i nakon savetovanja sa vama električar ili vodoinstalater može napraviti neku ponudu.

Komentari

komentara